Lirik Lagu Rohani Jawa Gusti Panuntun Kula - Deasy Arisandi

Saturday, November 10, 2012 ·


Download mp3 Lagu Rohani Kristen Jawa Lirik Lagu Rohani Jawa  
Lirik Gusti Panuntun Kula oleh Deasy Arisandi

Gusti nuntun lampah kula,
Saklangkung nggen kula begja,
Tenga pundi purug mami,
Tansah kula dipun kanthi.

Nggih Gusti kang nganthi mami,
Astanya piyambak kang nganthi,
Sun nderek ten pundi pundi,
Wit kinanthi dening Gusti.

Dadosa mlampah yen siyang,
Yen manah raose padhang,
Dadosa kesaput ratri
Kula dipun kanthi Gusti

Nggih Gusti kang nganthi mami,
Astanya piyambak kang nganthi,
Sun nderek ten pundi pundi,
Wit kinanthi dening Gusti.

0 comments: