Defanya - Hirup Anyar Lyrics

Monday, June 13, 2011 ·

Lirik & Video Lagu Rohani Daerah Sunda

Hirup Anyar oleh Defanya

Baheula karasa pisan peurina
Basa keur leumpang
Na jalan nu salah

Henteu tuhu hanteu patuh
Kana pituahna gusti
Da boga rasa mokaha
Pepatah gusti dianggap salah

Nga jauhan bebenaran
Sagala asa meunang sorangan

Ayeuna saprak abdi nampi gusti
Harta banda gagah rongkah teu utama
Tengterem laku rineh adem ayem
Tingtrim ati taya kahariwang

Yakin da kabeh euweuh nu pasti
Jangji manusa jarang ngabukti
Anging mung kakawasaan gusti
Mayungan jangji sejati

(*)
Baheula karasa pisan peurina
Basa keur leumpang
Na jalan nu salah

Henteu tuhu hanteu patuh
Kana pituahna gusti
Da boga rasa mokaha
Pepatah gusti dianggap salah

Nga jauhan bebenaran
Sagala asa meunang sorangan

Ayeuna saprak abdi nampi gusti
Harta banda gagah rongkah teu utama
Tengterem laku rineh adem ayem
Tingtrim ati taya kahariwang

Yakin da kabeh euweuh nu pasti
Jangji manusa jarang ngabukti
Anging mung kakawasaan gusti
Mayungan jangji sejati

0 comments:

About this blog

Selamat Datang di Sandlewoodlilakristen.
Lirik Lagu Rohani Kristen Terbaru, Lagu Rohani Daerah, Lagu Kidung Jemaat, Lagu Nyanyian Kidung Baru, Lagu Buku Ende, Lagu Rohani Indonesia dan Lagu Rohani Barat (Top and New Christian Song Lyrics)

Facebook Badge